Ein liten historie

Det var ein gang 2 menn som bestemte seg for å reise på IKEA å handle. De hadde steikt opp steikepanna si, og trengte ei ny. Begge visste IKEA hadde brukende steikepanner, og begge trengte frisk luft.
De sjekka om IKEA-bussen gikk fra sentrum. Det gjorde den ikkje. Ikkje på søndager. “merkelig” sa den ene, “rart” sa den andre.
De gikk til t-banestasjonen, og tok banen østover til Grorud, for der skulle det gå buss direkte til IKEA. Det gjorde det derimot ikkje. Ikkje på søndager. “Merkelig” sa den ene, “rart” sa den andre. Så sjekka de om det gikk t-bane til IKEA. Det gikk i nærheten, men det innebar at de måtte gå 15-20 minutt fra banen til IKEA. Så de hoppa på banen ned til Tøyen, og bytta til ny bane mot Furuset.
Etter langt om lenge og lenge om langt, kom de to mennene til stasjonen de skulle av på. De gikk og de gikk, og kom til en blindvei. De måtte snu, og finne en alternativ vei. Det fant de, men de visste ikkje korleis de skulle komme seg ned på den, så de bestemte seg for å hoppe. Det var høyt, men det var snø i bunnen. De to mennene hoppa, og ramla så lang de var på ryggen i snøen. Så måtte de vasse i snø ned på tørr vei. Omsider nede, børsta de av seg snø, og spaserte videre mot målet. På veien til IKEA rakk de å gå feil 2 ganger før de endelig fikk se den blå bygningen med gul skrift som er så umulig å ta feil av. -og den var helt mørk og folketom…. “merkelig” sa den ene, “rart” sa den andre. “jaja, så fikk vi en luftetur da” sa de i kor, og gikk til nærmeste busstopp og tok bussen til sentrum. Der kjøpte de mat på Burger King, og handla inn til middag i kveld. Nå er de på t-banen på vei heim til sin kjære sofa. Og steikepanne, nei det utsatte de til en annen gang. ^^,

Leave a Reply