Juleferie og 2014

No har eg hatt juleferie siden 14.desember, og det kjennes på kroppen. Eg er sjeldent så avslappa som eg er heima i Hardanger i romjula. Mammas julemat er sjølvsagt ein höjdare, så det går ned på høgkant til ein kvar anledning. For eksempel åt eg pinnekjøtt til frukost i dag. Skulle ønske eg kunne ha ete sånn frukost kvar dag!
Men snart venter kvardagen i Oslo. Eg planlegger å reise tilbake igjen førstkommande søndag, så eg er i byen god tid før nyttår, og kan handla inn det eg trenger på mandagen.
Det blir litt deilig å komme heim til leiligheten igjen og. For ein som er såpass avhengig av alenetid som meg, så kan det bli litt voldsomt med familieselskap og herjing kvar einaste dag.
2014 har allerede et par ting på tapeten. Eg ska blant annet til New York i januar, muligens ein tur til den Dominikanske Republikk i mars. Og så ska eg i bryllup i Italia i september. Det blir et bra reiseår :)

Leave a Reply