Max Payne 3

“They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger. And then it was over. To make any kind of sense of it, I need to go back three years. Back to the night the pain started.”

Max Payne er ein antihelt av dimensjoner. Hele livet hans har gått i grus, familien er drept, politi, elitestyrker, leiesoldater og narkobaroner puster han i nakken. Han har ingenting å tape, og alt å vinne. De to forrige spillene om denne røffe politimannen er to høydepunkt i min spill”karriere”, så det trengs vel ikke å si at eg gleder meg til det tredje spillet kommer i mars 2012. Disse spillene har alt! God historie, bra gameplay, awesome effects, mørk humor, følelser. Og nå ser det ut til at bra grafikk blir blanda i samme suppa også. Eg håper bare at de klarer å beholde følelsen man fikk av å spille de gamle spillene.

Det tredje spillet er (dessverre?) lagt til Brazil, så man har gått bort fra den kalde, mørke New York-vinteren, og erstattet det med klamme Brazil.
Men likevel, det ser bra ut, og det kan godt hende det fungerer. Se den nye making-of videoen her:

Leave a Reply