Tastatur til iPad

OJ! HAN BLOGGER! SHIT!!

Eg har fått meg tatsatur til iPad mini for å kunne blogge litt lettere og dermed oftere. Foreløbig er eg ganske fornøyd. Det er litt i minste laget, så nokon taster er slått sammen og avstanden mellom taster er litt liten, men responsen er upåklagelig og eg skriver mykje fortere no enn om eg skulle brukt tastaturet på skjermen. I tillegg så kan eg faktisk bruke heile skjermen som skjerm, for on-screen tastaturet er ikkje synlig! Marvellous!

Såååeh.. Sånn er det. Så da snakkes me igjen om 6-7 måneder da.
Neida. Eg ska bli flinkere til å blogge (igjen). Eg har hatt litt tekniske problemer med websidene mine som eg no har klart å fikse, så no ligger alt til rette for å ta litt tak i dei igjen. Så sjå fram til fleire foto, fleire morsomme historiar, osv.

Good times!

Leave a Reply