Team FHM til Tallinn, bursdagsfeiring og nyttår

Godt nyttår allihopa!

Første dag på jobb i dag, tar et lite pusterom for å oppdatere bloggen litt. Har jo ikke vært så flink å skrive i jula. For masse som har skjedd, folk å besøke, nieser og nevøer å kose med, god mat å fordøye. Har rett og slett nedprioritert bloggen. Bloggferie, er det noe?
Men uansett, det merkes på antall lesere. Har hatt ca 20-30 lesere som har vært innom hver dag, og det er litt fascinerende, når eg ikke har skrevet noe!

Men her kommer altså ein oppdatering.

Nyttår var en suksess, kinda. Det var en bra fest med innslag av litt drama, men hvilke fester har ikke det ^^,
Det var god mat, kjekke folk, og masse masse drikke. Jeg var ikke i seng før i 08-tiden på morningen søndag. Trenger vel kanskje ikkje si at søndagen var en ultra-slapp dag som inneholdt sofa, filmer og kebab…

I dag er det første dag på jobb, som sagt, etter å hatt fri siden 17. desember. No ska eg jobbe 3 dager, og så bærer det avgårde til Tallinn på torsdags morning!
Jeg og Magnus (kompis og fotografen min på FHM-turene) drar ned for å besøke en kamerat og dama hans, feire bursdag, og jommen får vi ikke plass til litt artikkelskriving for FHM samtidig. Vi har organisert litt, og det ser ut til å bli et EPIC besøk om vi får til halvparten av det vi har planlagt! Det blir svært bra artikler av sånt! ^^,

Et lite hint: http://www.klubiteater.ee/en/programme

Uansett, så gleder eg meg til å besøke kompisen igjen, har ikke sett han på snart et halvt år. Og dette blir mitt andre besøk til Tallinn, så eg gleder meg til å se byen igjen. Har prøvd å lete opp den gamle bloggen min, for jeg mener jeg skrev blogginnlegg fra sist tur, men jeg klarer ikke å finne den. Setter pengene mine på at “The Internet Elders” har fjerna den. Siden den var så awesome. Too awesome for the world to handle. Eller noe sånt.

Leave a Reply